Juhlapalvelut

Ruokailut tilauksesta sekä juhlat Kuhmo-talolla

Järjestämme ruokailuja pienille ryhmille pöytiin tarjoiltuna ja suuremmille ryhmille buffet-tarjoiluna. Valmistamme lähiruokaa paikallisia raaka-aineita ja metsän antimia hyödyntäen ja käytämme sesongin raaka-aineita. Ruokamme on käsityötä ja aitoja makuja!

Esimerkki menuvaihtoehtoja hintoineen:

Muistotilaisuudet

Syksyn menut

Joulun kahvileivät

Joulupuuro

Pikkujoulun menu

Pikkujoulun menu pienemmille ryhmille

Meiltä järjestyy myös karaokea juhliin, käytössämme on Singa Business-karaoke. Karaoken hinta 200 € /2 h, 250 €/3 h, jos ette tarvitse ohjelmaan käyttäjää, hinta on 120 €/2 tuntia.

Erilaiset cocktail-tilaisuudet tai vaikkapa tapas-tarjoilut suunnitellaan toiveiden mukaan.

Tilajärjestelymaksu, joka lisätään laskun loppusummaan on juhlissa 100€/tilaisuus sisältäen tarjoilun, liinat, liputuksen tarvittaessa ja flyygelin käytön. Mikrofonia suosittelemme käyttämään yli 50 hengen tilaisuuksissa (39€). Kuhmo-talon älytaulu on käytössä tarvittaessa esimerkiksi kuvien katselua varten, toimii USB-liitännällä tai muistitikulla (40€). Tilaisuuksiin voi tilata musisointia Kuhmon Musiikkiopistosta.

Pitopalvelua juhliin sekä arkeen

Voit tilata kodin juhliin ja arkeen ruokaa ja tilauksesta kahvileipiä kuten esimerkiksi täytekakkuja, juustokakkuja, kuivakakkuja, suolaisia piirakoita, lohi- ja lanttukukkoja sekä tarvittaessa myös tarjoilun.

Ota yhteyttä!